SUP ehk aerusurfil on tegelikult mitmeid väljundeid.

SUP laudadel korraldatakse võistlusi, mis seisneb märgitud raja läbimisel kiiruse peale (race). Samuti kasutatakse SUP’e lainesurfamisel, mida Eestis on keeruline, kuid mitte võimatu harrastada põhjusel, et meil ei ole nii ilusaid ja korrapäraseid laineid. Samas kui meri lubab, saab Eestis lainesurfi harrastada Vääna-Jõesuus ja Ristnas.

Mõned harrastavad SUP’il matkata kiirevoolulistel jõgedel. Ja mõned harrastavad SUP laudalel fitness ja yoga treeninguid.

Lainele OÜ pakub SUP matkasi peamiselt siledal veel (mis on samuti üks SUP surfi väljund). Race võistlusi viime läbi laste laagrites ja oleme abiks seda tegema ka sünnipäevadel.

SUP ehk aerusurf on jõukohane meile kõigile. Tegemist on äärmiselt vahva tegevusega, mida saab harrastada sõpradega koos, kahekesi või hoopis üksi. Mõnus vabaaja veetmise võimalus ja kindlasti väike vaheldus iga päeva rutiini.

Mulle meeldib supitamas käia vaikse ja sooja ilmaga. Kosutavalt mõjuvad Eestimaa soojad ja tuulevaiksed päikeseloojangud. Tasub kindlasti proovida sest merel on mõnus.